Body Structure Consulting - BSC


- livskraftiga möten och behandlingar sedan 1997Om BSC


Body Structure Consulting - hälsoföretaget BSC ägs och drivs av Fredrik Haager sedan 1997 med särskild inriktning på fysisk behandling av besvär i kroppen och samtal för ökad medvetenhet kring frågor om hälsa och livsstil.


BSC har en lång och bred erfarenhet av att behandla flertalet olika besvär - med en unik kombination av olika behandlingsformer och tankesätt ger behandling och konsultation en mycket effektiv hjälp med de besvär som Du har - och mera hållbara behandlingsresultat.


BSC har flertalet samarbeten och har haft uppdrag med företag och organisationer - inom behandling, samtal om hälsa och föreläsningar inom hälsa vid bl a:


SL, S:t Eriks Ögonsjukhus, TV4, Sveriges Radios Symfoniorkester, Stockholms Migränförening, VM-data, för Holistic AB vid olika mässevenemang om kosttillskott och hälsofrågor, behandlingar i skärgården på Nämdö, behandlingar vid flertalet större och mindre företag inom kontor, verkstadsindustri, lagerindustri, tryckeri, butiker, hotell, restaurang, m.m..


Idrottsevenemang


- Vätternrundan sedan 1998 - , Vänern runt

- Världscupen i Triathlon 1997, VM i Triathlon 2015

- IronMan 70.3 Jönköping Sweden 2016, 2017, 2018, 2019 / IronMan Kalmar 2016, 2017

- Addnature Amazing Trail, flertalet gånger vid Stockholm Maraton och                                        StockholmsLoppet, Tjejmilen 2016, Stockholm Halvmarathon 2016, Womens Health Halvmarathon 2017

- Handikapp-EM i bordtennis, lokala golftävlingar


Omdömen om Djupt Behandlande Massage hos BSC

 

Sven-Erik K - ”Fredrik har en mångårig gedigen utbildning inom olika behandlingsområden. Han arbetar målmedvetet och med stor skicklighet och med en förståelse för den personliga integriteten har han skapat harmoni och balans i sina behandlingar som är välgörande för mig.”

 

Niklas A, professionell musiker - "Under snart tio år har jag regelbundet gått på massage-behandling hos Fredrik – hans behandlingar har gjort det möjligt för mig att prestera optimalt i mitt arbete. Jag uppskattar mötena med Fredrik mycket och rekommenderar honom å det varmaste.”

 

Rose-Marie D - ”Under flera år sprang jag hos sjukgymnast och kiropraktiker för att få bukt med min rygg. Blev tipsad om BSC. Idag med regelbunden behandling hos BSC har jag inga besvär."


Michael R - "Betyg 5 av 5 - Fredrik hittar rätt "fel" varje gång."

 

Sven-Erik R - ”Fredrik har varit vår ”företagsmassör” i flera år och jag har bokat in mig regelbundet varje gång han kommer till vår arbetsplats. Eftersom jag har ett stillasittande jobb, oftast framför en dataskärm, drabbas jag ofta av s.k. kontorsnacke. Då är det skönt att veta att Fredrik snart dyker upp med sin massagebänk under armen. Efter 30 minuters behandling känner man sig som en helt ny människa igen och kan vrida på huvudet utan att det tar emot och gör ont. Fredrik har en ordentlig kraft i nyporna, vilket är nödvändigt för att kunna massera bort de ömma muskelknutorna (triggerpunkter) som jag brukar få mellan skulderblad och vid ryggraden. När jag ändå får min ryggbehandling brukar jag ofta be Fredrik att också massera mina ömma vadmuskler, som jag brukar få efter mina (alltför få) joggingturer. Perfekt! Jag kan varmt rekommendera Fredrik till alla som behöver hjälp av en kunnig och mycket professionell massör.”

 

Boel C - ”Det känns tryggt att komma till någon som har kompetens att leta upp roten till det onda man söker för och inte bara behandlar symptomen. Här får man en helhetsbehandling med hjälp som fungerar och möjlighet till ett rörligare liv.”

 

May B - ”Jag har under lång tid gått på behandling hos Fredrik. Började när han kom till företaget som jag jobbar på, men en gång i månaden blev lite så jag började gå direkt till hans mottagning. Under de år jag gått hos honom har jag varit riktigt nöjd med de behandlingar som jag fått, de har alltid hjälpt mig. Det känns bra att man kan tala om att man har ont på ett speciellt ställe och man då kan få en behandling som inriktar sig just på det ”onda” stället. Jag har alltid varit nöjd med den behandling jag fått och har mått mycket bättre och sluppit mycket av min värk, vilket känns helt underbart. Jag rekommenderar Fredrik å det varmaste.”


Pia H-M - "Fredriks behandlingar omfattar många kompetenser och metoder vilket ger en behandling med fokus på VARFÖR och inte bara fokuserar på symptombehandling. Jag hade i många år gått till kiropraktor för nack- och ryggproblem och när jag fick ischiaskänning i ena benet så släppte det aldrig helt. När Fredrik hade gett mig en 30-minutersbehandling var ischiasen borta. Frozen shoulder fick jag också hjälp med och efter 3:e behandlingen var jag besvärsfri. Fredrik gör skillnad och jag har rekommenderat honom till många av mina vänner och bekanta och flertal av dem har lytt mitt råd och är nöjda."

 

Mikael Å - ”Fredrik utför professionell behandling. Det som slog mig när jag började hos Fredrik var att han har en förmåga att själv känna av vad mitt problem är, och detta genom att bara känna igenom min kropp. Att jag gick till Fredrik första gången berodde på att jag gjort illa axeln och hade tid för operation. Fredrik grejjade min axel på tre behandlingar genom massage, stretching och pressur. Jag måste säga att jag är mycket nöjd med Fredriks kunnande.”


Jörgen J - ”Jag har varit klient hos Fredrik under många år och känner att jag har fått en mycket bra hjälp med behandlingar för hela min kropp då jag har ett fysiskt ansträngande arbete och har särskilt fått hjälp för min ena axel som besvärat mig under lång tid.”


Siw B - ”Efter att i många år regelbundet blivit behandlad av Fredrik kan jag verkligen rekommendera honom. Han kan hitta orsakerna till värk och smärta med att – lättvindigt kan tyckas – trycka på ömma punkter på kroppen och åtgärda dem. Han kan även många gånger hitta ömma punkter i karaktären och tillkortakommanden med fysisk aktivitet, som skapat problemen och som man kanske inte alltid vill ta till sig i början, men som han pedagogiskt förklarar orsak och verkan på. Sen får man själv välja i vilken mån man vill ta till sig dem, men det är en annan sak.”


Lena A - ”Fredrik har en förmåga att vara både hård och snäll mot kroppen. Man går därifrån med en känsla av lugn och en väl behandlad kropp.”


Kajsa - ”Erhöll en mycket bra behandling av Fredrik där jag fick hjälp med det besvär som jag upplevde mig ha – stelhet i kroppens höger sida och upplevelsen av att den inte riktigt ”hängde med” på samma sätt som vänster sida. Sedan behandlingen har jag inte haft något besvär. Jag kommer gärna igen på nya behandlingar.”


Centrum Vux, Haninge - Anne-May, YH HSA vård- adminstratör - "Det fungerade alldeles utmärkt! Trevlig och bra massör :) Några elever kom inte den här veckan så platserna som blev över fick några ur personalen, bl a vår biträdande rektor som blev mycket nöjd. Första eleven som var hos Fredrik var alldeles lyrisk efteråt och satte genast igång att googla efter massörer i närheten där hon bor. Gott betyg tycker jag!"


Omdömen om Gravidmassge hos BSC


Emily P - Gravidmassage behandling from v 19 - v 39

"Massage hos Fredrik hjälpte mig mycket under hela min graviditet. Från att få hjälp med stel rygg och nacke i och med att magen växte till att lindra krypningar samt trötthet i vaderna. Avslappningen som följer efter en behandling är värd oerhört mycket när kroppen går igenom så stora förändringar. Behandling hos Fredrik rekommenderas varmt."


Omdömen om Idrottsmassge hos BSC


Carlos T - löpträning

"Jag har gått i nästan två år (HT 2015) hos Fredrik, genom min tidigare arbetsgivare men sedan jag bytt arbetsgivare har jag fortsatt gå till hans praktik detta trots att det erbjuds den tjänsten hos min nuvarande arbetsgivare. Jag löptränar fem dagar i veckan och de fördjupade behandlingarna återställer mig till 100%. Hade fått behandlingar av 5 olika massörer och i perioder innan så jag hade lite att jämföra med.

Jag kan starkt och varmt rekommendera Fredriks behandlingar antingen om du vill må bra och få framgång i din träning eller endast för ditt välbefinnande."


Patric P - tränar för en Svensk Klassiker

"Det är med varmaste rekommendationer som jag kan rekommendera Fredrik. Många massörer har man haft under de senaste 40 åren, men Fredrik tar priset. Från topp till tå har Fredrik sett till att kotor, senor, ligament och muskler har justerats. Vilket har varit en stor bidragande faktor till att man kunnat avverkat Svensk Klassiker - och nu för andra gången."


Oscar - spring- och simlopp

"Fredriks behandling har stöttat mig att få större rörlighet i rygg och nacke som har underlättat för mig i min träning och tävling inom spring- och simlopp. Fredrik har lyckats jobba igenom muskelgrupper där tidigare terapeuter inte lyckats komma igenom."

--------------------------------------------------------------------


Body Structure Consulting - BSC

Fredrik Haager

 

Certifierad Massör av Branschrådet Svensk Massage

Massageterapeut   •   Kinesiolog   •   Kraniosakralterapeut

Revolvingterapeut   •   Ayurvedisk Hälsorådgivare   •   Gravidmassör

 

Praktikmottagningar

•  Stockholm - S:t Eriksplan – Tomtebogatan 6, nb.

•  Tumba - Dalvägen 19 (Salong DanniLee`s)


e-post: bokning@bodystructure.se

mobil: 070 - 424 79 42 

- även via webbformulär


Body Structure Consulting - BSC

är ansluten till Wellnet


Body Structure Consulting - BSC

är ansluten till ActiWay

Body Structure Consulting - BSC

är ansluten till Migma

Body Structure Consulting - BSC

är ansluten till BokaDirekt.se


Certifierad Massör av

Branschrådet Svensk Massage 


Detta innebär, utöver godkända resultat vid teoretiska och praktiska prov, att BSC följer branschens etiska regler samt innehar patientförsäkring.

Body Structure Consulting - BSC

är medlem i

Kroppsterapeuternas Yrkesförbund


Inför BOT-avdrag

Läs mer - "Ger alla råd att må bra"

- en del av Kroppsterapeuternas Yrkesförbund


Trailterränglopp i Nacka-reservatet.

11-21 km

14 juni 2016
Återförsäljare av Holistics

produktsortiment

bsc.vitamera.se

Body Structure Consulting - BSC

hos hälsotidningen KURERA

BSC finns på Linkedin.com